Polityka prywatności

1. Zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 o ochronie danych osobowych informujemy, że dane osobowe są przetwarzane w celu realizacji zamówienia i udostępniane tylko i wyłącznie w tym celu.

2. Prywatność użytkowników Strony jest dla nas szczególnie ważna. Poniżej znajduje się informacja o danych osobistych pobieranych w momencie odwiedzin i dokonania zakupu na stronie. Zaznaczamy, że nigdy nie sprzedajemy danych ani nie przekazujemy ich innym podmiotom.

3. Serwis internetowy www.be-light.com.pl ogranicza wykorzystanie i zbieranie informacji o klientach do niezbędnego minimum wymaganego do świadczenia naszym klientom usług na najwyższym poziomie, co obejmuje m.in. informowanie naszych klientów o oferowanych przez nas produktach i usługach

4. Bezpieczeństwo i poufność danych
Wszelkie dane osobowe gromadzone są na zasadzie pełnej dobrowolności i są przeznaczone tylko i wyłącznie dla właściciela Strony. Nie są przekazywane żadnym innym firmom zewnętrznym. Klient w każdym momencie ma prawo do rezygnacji ze złożonego zamówienia zgodnie z zasadami Regulaminu umieszczonego na stronie. W przypadku rezygnacji dane osobowe podawane podczas składania zamówienia nie są w żaden sposób dalej przetwarzane przez właściciela Strony. Każdy Klient posiada uprawnienia wynikające z Ustawy o ochronie danych osobowych.

5. Współpraca z Google
Strona korzysta z Google Analytics, czyli usługi analizy oglądalności stron internetowych udostępnianej przez Google, Inc. (“Google”). Google Analytics używa “cookies” – plików tekstowych umieszczanych na Twoim komputerze użytkownika w celu umożliwienia witrynie przeanalizowania sposobu, w jaki użytkownicy z niej korzystają. Google może przekazywać te informacje osobom trzecim, jedynie jeżeli będzie zobowiązane to uczynić na podstawie przepisów prawa.

6. Kontakt w sprawie polityki prywatności
Chętnie odpowiemy na pytania, których nie wyczerpują powyższe zagadnienia. Prosimy przesłać pytanie używając w tym celu zakładki „Kontakt” znajdującej się na stronie.

Korzystanie ze Strony oznacza akceptację wyżej wymienionych zasad.

Fasola na odchudzanie Chrom na odchudzanie Co najlepsze na odchudzanie Ćwiczenia na odchudzanie Jakie zioła na odchudzanie Kapsułki na odchudzanie Leki na odchudanie Skuteczny środek na odchudzanie Suplementy na odchudzanie Odchudzanie bez efektu jojo Tabletki odchudzające bez recepty
Kontakt 24/7 Masz pytania?

Zostaw swój kontakt!

Oddzwonimy w ciągu 24godzin!